AURINKOSÄHKÖ


< PALVELEMME - AURINKOSÄHKÖ

AURINKOSÄHKÖ

Olemme Rexelin Energeasy Solar -aurinkopaneeleiden asennuskumppani. Asennamme ja huollamme aurinkopaneelit niin kotiin kuin mökillekin, uusiin ja vanhoihin taloihin. Aurinkopaneeli muuttaa auringon säteet suoraan sähköenergiaksi, jota pystyy käyttämään asunnon sähkölaitteissa.

Energeasy Solar -aurinkopaneeleitaAurinkopaneelit asennetaan yleensä talon katolle, jotta ne saadaan hyvään asennuskulmaan aurinkoon nähden. Asennusalustana olevalla kattomateriaalilla ei ole merkitystä, koska jokaiselle kattomateriaalille löytyy oikeanlaiset asennustarvikkeet. Huolellisella alennuksella varmistetaan katon vedenpitävyys, myös asennuksen jälkeen. Aurinkopaneelit ovat noin 1 x1,6 metrin kokoisia ja ne voidaan mitoittaa melkein minkä muotoiseen ja kokoiseen kattoon sopiviksi. Lisää Energeasy Solar -aurinkopaneeleista valmistajan sivuilta www.energeasysolar.fi

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa mitoittaa asunnon sähkönkulutuksen mukaan. Paneelit tuottavat sähköä vuoden ympäri, myös pilvisellä säällä. Investoimalla auringosähköjärjestelmään saat säästöä kymmeniksi vuosiksi, sillä sähkön tuotto 25 vuoden jälkeen on jopa 80% alkuperäisestä. Ostamalla tuotteet kauttamme, järjestelmälle on mahdollista saada jopa viiden vuoden *tuotantotakuu.

Aurinkopaneelein tuotettu sähkö käytetään rakennuksen sähköjärjestelmään tai ylituotettu sähkö myydään verkkoyhtiölle. Ennen aurinkosähköjärjestelmän liittämistä asentajamme tekee ilmoituksen paikalliselle sähköverkkoyhtiölle. Aurinkopaneeleiden soveltuvuus kohteeseen tarkistetaan aina ennen asennusta yhdessä asiakkaan kanssa ja tehdään sähköntuottolaskelma kyseiseen kohteeseen. Normaalisti asennus kestää noin 1-2 päivää kohteesta ja paneelien määrästä riippuen.

Katso video:
Rexelin Energeasy Solar, Kuluttaja video from Energeasy on Vimeo.


Aurinkopaneelien suosio on lähtenyt räjähdysmäiseen nousuun, koska ne pienentävät sähkölaskua ja ovat ekologinen vaihtoehto energian tuotannolle. Uusiutuva energia säästää luontoa. Pienennä sinäkin hiilijalanjälkeäsi!

Paneelit tulee puhdistaa ammattimaisesti vähintään kerran vuodessa, jotta ne säilyttäisivät maksimaalisen tehonsa ja että tuotantotakuu korvaisi mahdolliset toimintavirheet. Tee sopimus aurinkopaneeleiden säännöllisestä puhdistuksesta, niin huollamme paneelit vuosittain aina erikseen sovittuna ajankohtana.


Huolto-ohjeita:

1. Katso, ettei puut ja muu kasvisto varjosta paneeleita.
2. Siivoa paneelit puiden ja kasvien lehdistä ja havunneulasista.
3. Pyyhi paneelit pölystä ja liasta veteen kostutetulla liinalla keväällä ja syksyllä.
4. Paneelien pinta ei kestä kävelyä tai muuta suurta rasitusta, kuten niiden taittelua.
5. Kolhiintuneet kohdat tulee paikata, ettei vesi pääse rakenteisiin mahdollisista rei'istä.
6. Talvella lumi kannattaa harjata pois paneeleilta pehmeällä harjalla.

Huom! Painepesurin tai pesuaineiden käyttöä ei suositella. Vääränlainen pesuaine voi jättää paneelin pintaan kalvon, joka estää paneelia hyödyntämään auringosta saatavaa energiaa. Tee sopimus paneeleiden vuosittaisesta puhdistuksesta asennuskäynnin yhteydessä.

Soita ja tilaa aurinkopaneelit asennettuna, puh. 0400793033 /sähkötyöt
Aurinkopaneelien asennuksesta saat kotitalousvähennyksen. Lue lisää www.solar-energeasy.com/kotitalousvähennys.

* Tuotantotakuu saatavana vain asentamiimme Rexelin Energeasy Solar -aurinkopaneeleihin. Paneelit on puhdistettava ammattimaisesti vuosittain. Jos paneeleita ei ole puhdistettu ammattimaisen aurinkopaneelien puhdistuspalvelua tarjoavan yrityksen toimesta, takuu ei korvaa paneelien mahdollisia toimintavirheitä. Lue tuotantotakuusta lisää: www.solar-energeasy.com/tuotantotakuu