PALVELEMMEPALVELEMME

Palvelemme kaikissa kodin sähköasennustöissä ja pientalojen sähkösuunnitelmissa. Suunnittelemme ja toteutamme pientaloihin myös KNX-järjestelmiä. Lisäksi palveluihimme kuuluu aurinkopaneeleiden ja ilmalämpöpumppujen asennukset ja huoltotoimenpiteet. Huollamme myös Swegon ILTO/casa -ilmanvaihtolaitteet. Teemme sähköasennustöitä uudis- ja saneerauskohteissa sekä huolto- ja kunnossapitotöitä kotitalouksiin, yrityksille, rakennusliikkeille sekä talo- ja huoltoyhtiöille.Sähköasennukset
Teemme sähköasennukset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella niin uudisrakennuksissa kuin korjaus- ja saneerauskohteissakin. Noudatamme aina alamme standardeja ja turvallisuusmääräyksiä. Tarjoamme sähköasennuspalveluita uudis- ja saneerauskohteissa sekä huolto- ja kunnossapitotöitä yrityksille, kotitalouksiin, rakennusliikkeille sekä talo- ja huoltoyhtiöille. Meiltä saat kaikki sähköasennuspalvelut sekä mm. sähköasennusten käyttöönottotarkastukset.
LUE LISÄÄ ->   SÄHK

ÖASENNUKSET

Tarjoamme sähkösuunnittelua pienrakennuksiin (omakotitalot, paritalot, kesämökit..). Sähkösuunnittelijallamme on tarvittava pätevyys, koulutus ja työkokemus suunnitelmien tekemiseen. Turvallisen ja toimivan lopputuloksen kannalta on tärkeää, että suunnitelman tekee sähköalan ammattilainen. Sähköistysratkaisujen valinta vaikuttaa merkittävästi rakennuksen toimivuuteen, asumismukavuuteen, energiatalouteen ja myös asunnon arvoon. Suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta välttyisit viivästyksiltä rakennustyömaalla.
SÄHKÖSUUNNITTELU


Olemme sertifioitu KNX-partner urakoitsijayritys. Meiltä KNX-älytalojärjestelmät asennustöistä järjestelmän ohjelmointiin. KNX-järjestelmä voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. KNX on kansainvälisesti standartoitu kiinteistöautomaatiojärjestelmä, jota asennetaan asuin- ja liikerakennuksiin ympäri maailman. KNX-järjestelmällä voidaan ohjata mm. valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia, palo- ja murtohälytystä, äänentoisto- ja kuvajärjestelmiä, kodinkoneita sekä verhoja- ja markiiseja.
LUE LISÄÄ ->
LUE LISÄÄ ->KNX-JÄRJESTELMÄ
AURINKOSÄHKÖ
Asennamme ja huollamme aurinkopaneelit niin kotiin kuin mökillekin, uusiin ja vanhoihin taloihin. Aurinkopaneeli muuttaa auringon säteet suoraan sähköenergiaksi, jota pystyy käyttämään asunnon sähkölaitteissa.
LUE LISÄÄ ->


Meiltä kaikki antenni- ja ATK-verkon asennukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Palvelemme monipuolisesti erilaisissa antenniasennuksissa ja tarvitsemissasi teleasennuksissa ja niiden säädöissä. Teemme myös huolto- ja kunnossapitotöitä. Meiltä saat myös antenni- ja ATK-verkon mittaukset.
LUE LISÄÄ -> ANTENNI- JA TELEASENNUKSET


Olemme valtuutettu Swegon Casa / Swegon ILTO ilmanvaihtolaitteiden huoltoliike. Huollamme kaikki takuuaikaiset ja takuuajan jälkeiset Swegon Casa ilmanvaihtolaitteet. Huollettavien laitteiden piiriin kuuluvat myös Swegon Casa tuoteperheen liesikuvut ja ILURI huippuimurit. Kysy myös suodattimia huollon yhteydessä. Takuuaikana ota yhteyttä ilmanvaihtolaitteesi myyjään.
LUE LISÄÄ ->