< PALVELEMME - SÄHKÖSUUNNITTELU

 SÄHKÖSUUNNITTELU


Tarjoamme sähkösuunnittelua pienrakennuksiin (omakotitalot, paritalot, kesämökit..). Sähkösuunnittelijallamme on tarvittava pätevyys, koulutus ja työkokemus suunnitelmien tekemiseen. Turvallisen ja toimivan lopputuloksen kannalta on tärkeää, että suunnitelman tekee sähköalan ammattilainen. Sähköistysratkaisujen valinta vaikuttaa merkittävästi rakennuksen toimivuuteen, asumismukavuuteen, energiatalouteen ja myös asunnon arvoon. Suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta välttyisit viivästyksiltä rakennustyömaalla.Ennen suunnittelun aloittamista kartoita mahdollisimman tarkasti omat tarpeesi ja toiveesi sähköistykselle. Taloudelliset resurssit on hyvä huomioida jo tässä vaiheessa.

Ota yhteyttä ja esitä suunnittelijallemme kaikki sähköistykseen liittyvät toiveesi ja tarpeesi. Esitä myös mahdolliset kysymykset ja ideat. Suunnitelma tehdään aina asiakkaan kanssa yhteistyössä, jotta asiakkaan toiveet saadaan tarkasti toteutettua.

Suunnittelijamme muokkaa toiveista toteutuskelpoisen ja kustannuksiltaan budjettiin sopivan kokonaisuuden. Kun suunnittelijamme esittää ensimmäisen sähkösuunnitelman, tarkasta suunnitelma huolellisesti ja esitä mahdolliset muutosehdotukset. Kun lopullinen suunnitelma on valmis ja olet sen hyväksynyt, voidaan aloittaa sähköurakointi.